Over ons

Signatuur architecten is voortgevloeid van architectenbureau Jan Aerts en staat voor 40 jaar ervaring in combinatie met een jonge enthousiaste aanpak.

Om de kwaliteit en het eigen karakter van het werk tesamen met een warme persoonlijke samenwerking met de bouwheer te garanderen, wordt er bewust gekozen om te werken in een kleinschalig en hecht team. Alle medewerkers delen de passie voor architectuur en interieur en werken gedreven samen op zoek naar mooie gebouwen met een eerlijk en tijdloos karakter.

Door een nauwe, persoonlijke samenwerking wordt de architect een waardevolle partner in uw bouwproces. Een grote betrokkenheid in alle fases, waar alle beslommeringen uit handen worden genomen en u zich als bouwheer enkel nog moet bekommeren om de essentiƫle zaken. Dit alles met aandacht voor planning en budget zodat er een stressloos bouwproces ontstaat met een uitgepuurd totaalproject als resultaat.

Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Jan Aerts

Jan Aerts

architect - zaakvoerder

Sonja Verhaert

Sonja Verhaert

administratie

Annelies Liekens

Annelies Liekens

Architect

Amber De Smet

Amber De Smet

interieurarchitect

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info